Pentru informatii si inscrieri

  • Tel: 0753801328
  • office@kslanguagecentre.ro

Socializeaza cu noi

Cursuri de limba engleza pentru copii in Timisoara (5-15 ani)

cursuri-pentru-engleza-copii-timisoara

Cursul de limba engleză pentru copii în anul școlar 2018 – 2019 se va desfășura în intervalul 04.09.2018 – 27.06.2019, în zilele de marți și joi 18:00 – 19:00

Tariful cursului este 350 Ron/lună.

Numărul maxim de copii admiși în grupă: 5.

Vârsta minimă acceptată: 5 ani.

KS Language Centre Timisoara ofera micutilor posibilitatea de urma  cursuri de limba engleza pentru copii, desfasurate in Timisoara, intr-un spatiu nou si modern, perfect adaptat nevoilor de studiu si joaca, sub indrumarea directa a Prof. Dr. Karina Schwarz. Garantia eficientei cursurilor de engleza rezida in vasta sa experienta in domeniul invatamantului si al educatiei, in daruirea fata de cei mici si, mai ales, in atentia acordata fiecarui cursant in parte.

Perioada prescolara (5-7ani) este una dintre etapele de intensa dezvoltare psihica, marcata de presiunea influentelor sociale, culturale, ale massmediei si a institutiilor unde copilul ia contact cu cerinte multiple. Data fiind receptarea atat de intensa la aceasta grupa de varsta (copilul absoarbe informatiile precum un burete) invatarea unei limbi straine este benefica si recomandabila. Trecerea de la modusul joaca (desenat, colorat, decupat etc.) la cel de invatat se face pe neobservate, fara ca prescolarul sa simta constrangerea actului didactic. Limba engleza, unanim indragita de cei mici, le va facilita accesul la tehnologia moderna (computer, jocuri, televizor etc.) dar si trecerea lina catre acest obiect de studiu predat in scoala primara, gimnaziala si, mai apoi, liceu.

Haideti sa invatam engleza prin joaca, intr-un mod non-formal, placut si interactiv!

Copyright KS Language Centre

© 2005 - 2020 KS Language Centre Timisoara. Toate drepturile rezervate. Continutul acestui website nu poate fi preluat fara acordul scris al autorului.
Design & Dezvoltare by Timisoreni.ro