Pentru informatii si inscrieri

  • Tel: 0753801328
  • office@kslanguagecentre.ro

Socializeaza cu noi

Cursuri de limba engleza pentru copii in Timisoara

cursuri-pentru-engleza-copii-timisoara

KS Language Centre Timisoara ofera micutilor posibilitatea de urma  cursuri de limba engleza pentru copii, desfasurate in Timisoara, intr-un spatiu nou si modern, perfect adaptat nevoilor de studiu si joaca, sub indrumarea directa a Prof. Dr. Karina Schwarz. Garantia eficientei cursurilor de engleza rezida in vasta sa experienta in domeniul invatamantului si al educatiei, in daruirea fata de cei mici si, mai ales, in atentia acordata fiecarui cursant in parte.

Program cursuri limba engleza copii - Timisoara si Giroc

Tip curs
Costul
Numar de locuri
Curs engleza copii40 lei / ora4-8
Programul cursurilor de limba engleza pentru copii intre 5 si 15 ani in Timisoara, la centrul de limbi straine KS Language Centre, desfasurat sub forma de grupa.

Perioada prescolara (5-15 ani) este una dintre etapele de intensa dezvoltare psihica, marcata de presiunea influentelor sociale, culturale, ale massmediei si a institutiilor unde copilul ia contact cu cerinte multiple. Data fiind receptarea atat de intensa la aceasta grupa de varsta (copilul absoarbe informatiile precum un burete) invatarea unei limbi straine este benefica si recomandabila. Trecerea de la modusul joaca (desenat, colorat, decupat etc.) la cel de invatat se face pe neobservate, fara ca prescolarul sa simta constrangerea actului didactic. Limba engleza, unanim indragita de cei mici, le va facilita accesul la tehnologia moderna (computer, jocuri, televizor etc.) dar si trecerea lina catre acest obiect de studiu predat in scoala primara, gimnaziala si, mai apoi, liceu.

“Haideti sa invatam engleza prin joaca, intr-un mod non-formal, placut si interactiv!”

Daca doriti si alte detalii, va rugam sa ne contactati telefonic la nr. 0753801328.

Copyright KS Language Centre

© 2005 - 2020 KS Language Centre Timisoara. Toate drepturile rezervate. Continutul acestui website nu poate fi preluat fara acordul scris al autorului.
Design & Dezvoltare by Timisoreni.ro