Cursuri online adulti

Socializeaza cu noi

CURSURI GERMANA PENTRU COPII (5-14 ani)

Ca urmare a numeroaselor solicitari din partea parintilor, am decis sa organizez o grupa noua de LIMBA GERMANA incepand cu data de 07.05.2024. 

ORAR: marti si joi 18:00 - 19:00.

Tarif: 700 lei/luna 

 Inscrierile se fac la tel. 0753801328

Cursurile de limba germana pentru copii se desfasoara de doua ori pe saptamana, iar durata unei sedinte de studiu este de 60 de minute. Modul de lucru este antrenant, interactiv, imbinand jocul cu studiul. Procesul de invatare devine eficient atunci cand micutul se simte in largul lui si nu se simte constrans.

Cursurile de germana sunt perfect adaptate nevoilor de studiu si joaca, sub indrumarea directa a Prof. Dr. Karina Schwarz. Garantia eficientei cursurilor rezida in vasta sa experienta in domeniul invatamantului si al educatiei, in daruirea fata de cei mici si, mai ales, in atentia acordata fiecarui cursant in parte.

Perioada scolara este una dintre etapele de intensa dezvoltare psihica, marcata de presiunea influentelor sociale, culturale, ale massmediei si a institutiilor unde copilul ia contact cu cerinte multiple. Data fiind receptarea atat de intensa la aceasta grupa de varsta (copilul absoarbe informatiile precum un burete) invatarea unei limbi straine este benefica si recomandabila. Trecerea de la modusul joaca (desenat, colorat, decupat etc.) la cel de invatat se face pe neobservate, fara ca prescolarul sa simta constrangerea actului didactic.

Haideti sa invatam germana prin joaca, intr-un mod non-formal, placut si interactiv!

Numar maxim de copii admisi in grupa de curs: 8

Tarif: 650 lei/luna

 

 

© 2023 KS Language Centre Timisoara. Toate drepturile rezervate. Continutul acestui website nu poate fi preluat fara acordul scris al autorului.