Cursuri online adulti

Socializeaza cu noi

Despre KS Language Centre Timisoara

Ideea înființării unui centru de limbi straine a apărut in anul 2009, din dorința de a aduce pe piața domeniului educational un suflu nou, diferit, relaxat, dar eficient. Imi propusesem sa prezint cursantilor mei o metoda de predare prietenoasa, interactiva, personalizata. Entitati unice, fiecare dintre noi avem propriul ritm de invatare si nevoi diferite. Astfel ca, m am dispensat de sabloane si locuri comune tocmai in ideea de forma un liant si de a parcurge pasii invatarii cot la cot cu ai mei cursanti. Nu am predat niciodata doua cursuri identic, tocmai pentru ca receptorii erau diferiti. Si, cred cu tarie, ca tocmai in aceasta pliere pe nevoile si capacitatile cursantului consta obținerea succesului. Caci, ce am fi noi, profesorii, fara discipoli? Cui ar folosi stiinta fara adresabilitate?!

Este unanim recunoscut faptul că suntem dependenți de comunicare. Limba maternă se dovedește deseori insuficientă pentru a ne exprima și a fi înțeleși de către semenii noștri. Comunicarea dobândește valențe globale, astfel încât orice limbă străină pe care o învățăm vine în întâmpinarea nevoilor noastre. Engleza, limbă de largă circulație, a fost și este supusă globalizării și specializării în ceea ce se numește engleza standard (Standard English).

Predată în grădinițe, apoi în școli, licee, universități, centre lingvistice, această limbă străină se adresează cursanților de orice vârstă. Nu de puține ori, cunoașterea acesteia la un anumit nivel este cerință a angajatorului. Deplasările în străinătate, fie ele cu scop turistic, de studiu sau de afaceri, impun stăpânirea unei limbi de largă circulație într-o măsură mai mică sau mai mare.

Cursuri online de limba engleza, germana si romana - Timisoara si alte orase

Cursul online si onsite de limba engleza, germana si romana pentru straini oferit de KS Language Centre se adresează tuturor celor care doresc să se inițieze sau să se perfecționeze în uzitarea acestor limbi. Riguros împărțit pe niveluri de studiu, el vine în întâmpinarea tuturor categoriilor de vârstă: copii, adolescenți și adulți. Manualele folosite la curs sunt alese cu grijă pentru a corespunde vârstei și intereselor cursantului, tocmai în ideea de fi cât mai accesibile și atractive.

Obiectivul KS Language Centre vizează facilitarea unei învățări interactive eficiente, într-un ambient plăcut și relaxat, în vederea deprinderii unei engleze cursive și corecte. Metodele de predare îmbină tradiționalul cu modernul, accentul fiind pus pe conversație, pe clarificarea problemelor gramaticale și pe extinderea vocabularului în vederea îmbunătățirii abilităților dvs. de exprimare, ascultare, citire și scriere.

Lectorul (language trainerul) Dvs. este Prof. Dr. Karina Schwarz, licențiată în litere, doctor în filologie. Garanția calității cursurilor oferite se bazează pe experiența sa de peste 30 ani în domeniul învățământului și al educației, sub multitudinea formelor sale: gimnazial, liceal, universitar și, nu în ultimul rând, corporatist.

© 2023 KS Language Centre Timisoara. Toate drepturile rezervate. Continutul acestui website nu poate fi preluat fara acordul scris al autorului.