Cursuri online adulti

Socializeaza cu noi

CURSURI DE ENGLEZA PENTRU COPII (5-14 ani)

IMPORTANT!!! Ca urmare a numeroaselor solicitari din partea parintilor, am decis sa organizez o grupa noua de LIMBA ENGLEZA incepand cu data de 07.05.2024. 

ORAR: marti si joi 17:00 - 18:00.

Tarif: 700 lei/luna 

Inscrierile se fac la tel. 0753801328

cursuri-pentru-engleza-copii-timisoara

KS Language Centre Timisoara ofera micutilor posibilitatea de a urma cursuri de limba engleza pentru copii, sub indrumarea directa a Prof. Dr. Karina Schwarz. Garantia eficientei cursurilor online de engleza rezida in vasta sa experienta in domeniul invatamantului si al educatiei, in daruirea fata de cei mici si, mai ales, in atentia acordata fiecarui cursant in parte.

Perioada scolara este una dintre etapele de intensa dezvoltare psihica, marcata de presiunea influentelor sociale, culturale, ale massmediei si a institutiilor unde copilul ia contact cu cerinte multiple. Data fiind receptarea atat de intensa la aceasta grupa de varsta (copilul absoarbe informatiile precum un burete) invatarea unei limbi straine este benefica si recomandabila. Trecerea de la modusul joaca (desenat, colorat, decupat etc.) la cel de invatat se face pe neobservate, fara ca prescolarul sa simta constrangerea actului didactic. Limba engleza, unanim indragita de cei mici, le va facilita accesul la tehnologia moderna (computer, jocuri, televizor etc.) dar si trecerea lina catre acest obiect de studiu predat in scoala primara, gimnaziala si, mai apoi, liceu.

Haideti sa invatam engleza prin joaca, intr-un mod non-formal, placut si interactiv!

Numar maxim de copii admisi in grupa de curs: 8

 

 

 

© 2023 KS Language Centre Timisoara. Toate drepturile rezervate. Continutul acestui website nu poate fi preluat fara acordul scris al autorului.