Pentru informatii si inscrieri

  • Tel: 0753801328
  • schwarzkarinaks@gmail.com

Cursuri online de limba germana pentru copii si adolescenti (10-18 ani)

IMPORTANT! Reluam cursurile online pentru copii la data de 1 septembrie 2020!!!

In contextul actualei pandemii, intreaga noastra activitate se desfasoara EXCLUSIV online!!! Informatii si inscrieri la tel.: 0753801328

cursuri-engleza-copii-timisoara-3

Cursul online de limba germana pentru copii în anul școlar 2020 – 2021 se va desfășura în intervalul 01.09.2020 – 27.06.2021. Cursurile online de limba germana pentru copii se desfasoara de doua ori pe saptamana, iar durata unei sedinte de studiu este de 60 de minute.

KS Language Centre Timisoara organizeaza pe tot parcursul anului cursuri online de limba germana pentru copii. Modul de lucru este antrenant, interactiv, imbinand jocul cu studiul. Procesul de invatare devine eficient atunci cand micutul se simte in largul lui si nu se simte constrans.

Cursurile online de germana sunt perfect adaptat nevoilor de studiu si joaca, sub indrumarea directa a Prof. Dr. Karina Schwarz. Garantia eficientei cursurilor rezida in vasta sa experienta in domeniul invatamantului si al educatiei, in daruirea fata de cei mici si, mai ales, in atentia acordata fiecarui cursant in parte.

Perioada scolara este una dintre etapele de intensa dezvoltare psihica, marcata de presiunea influentelor sociale, culturale, ale massmediei si a institutiilor unde copilul ia contact cu cerinte multiple. Data fiind receptarea atat de intensa la aceasta grupa de varsta (copilul absoarbe informatiile precum un burete) invatarea unei limbi straine este benefica si recomandabila. Trecerea de la modusul joaca (desenat, colorat, decupat etc.) la cel de invatat se face pe neobservate, fara ca prescolarul sa simta constrangerea actului didactic.

Haideti sa invatam germana prin joaca, intr-un mod non-formal, placut si interactiv!

Copyright KS Language Centre

© 2005 - 2020 KS Language Centre Timisoara. Toate drepturile rezervate. Continutul acestui website nu poate fi preluat fara acordul scris al autorului.
Design & Dezvoltare by Timisoreni.ro