Pentru informatii si inscrieri

  • Tel: 0753801328
  • office@kslanguagecentre.ro

Socializeaza cu noi

Cursuri de limba germana pentru copii in Timisoara

cursuri-engleza-copii-timisoara-3

Cursurile de limba germana pentru copii se desfasoara de doua ori pe saptamana, iar durata unei sedinte de studiu este de 60 de minute. Grupe restranse! Inscrieri la tel: 0753801328.

KS Language Centre Timisoara organizeaza pe tot parcursul anului cursuri de limba germana pentru copii. Grupele cuprind maxim 8 micuti, iar modul de lucru este antrenant, interactiv, imbinand jocul cu studiul. Procesul de invatare devine eficient atunci cand micutul se simte in largul lui si nu se simte constrans.

Cursurile de germana se desfasoara in Timisoara, intr-un spatiu nou si modern, perfect adaptat nevoilor de studiu si joaca, sub indrumarea directa a Prof. Dr. Karina Schwarz. Garantia eficientei cursurilor rezida in vasta sa experienta in domeniul invatamantului si al educatiei, in daruirea fata de cei mici si, mai ales, in atentia acordata fiecarui cursant in parte.

Perioada prescolara (5-15 ani) este una dintre etapele de intensa dezvoltare psihica, marcata de presiunea influentelor sociale, culturale, ale massmediei si a institutiilor unde copilul ia contact cu cerinte multiple. Data fiind receptarea atat de intensa la aceasta grupa de varsta (copilul absoarbe informatiile precum un burete) invatarea unei limbi straine este benefica si recomandabila. Trecerea de la modusul joaca (desenat, colorat, decupat etc.) la cel de invatat se face pe neobservate, fara ca prescolarul sa simta constrangerea actului didactic.

Program cursuri limba germana copii - Timisoara si Giroc

Tip curs
Costul
Numar de locuri
Curs germana copii40 lei / ora4-8
Programul cursurilor de limba germana pentru copii intre 5 si 15 ani in Timisoara, la centrul de limbi straine KS Language Centre, desfasurat sub forma de grupa.

“Haideti sa invatam germana prin joaca, intr-un mod non-formal, placut si interactiv!”

Daca doriti si alte detalii, va rugam sa ne contactati telefonic la nr. 0753801328.

Copyright KS Language Centre

© 2005 - 2020 KS Language Centre Timisoara. Toate drepturile rezervate. Continutul acestui website nu poate fi preluat fara acordul scris al autorului.
Design & Dezvoltare by Timisoreni.ro