Pentru informatii si inscrieri

  • Tel: 0753801328
  • schwarzkarinaks@gmail.com
  • Cursuri online de limba germana pentru adulti (persoane fizice si companii)

KS Language Centre organizeaza cursuri online de LIMBA GERMANA  pe tot parcursul anului. Toate nivelurile!

Doriti sa participati la un curs online de limba germana? Sunteti in cautarea unui loc de munca in Germania sau, pur si simplu, doriti dezvoltare personala?

In cazul in care raspunsul este afirmativ, KS Language Centre din Timisoara va sta la dispozitie, pe intreg parcursul anului, cu o oferta de cursuri online de limba germana menita sa serveasca interesului Dvs.

Cursuri individuale de germana – sedinta de 60 minute

Tarif: 150 lei/sedinta

Cursuri de limba germana Timisoara

Cursuri de limba germana pentru adulti desfasurate in Timisoara

Program cursuri limba germana in Timisoara

Tip cursPerioada cursuluiNivelul cursuluiCostulNumar de locuri
Curs germana A1(20 de saptamani)Incepator150 lei / ora1
Curs germana A2(20 de saptamani)Incepator150 lei / ora1
Programul cursurilor online de limba germana pentru adulti in Timisoara, la centrul de limbi straine KS Language Centre, desfasurat sub forma de grupa.

Durata unei ședințe de curs este de 60 de minute. Fiecare nivel de studiu presupune 40 de sedinte cu frecventa bisaptamanala. Cursurile online de limba germana se desfășoară de luni până sâmbătă. Cursurile online individuale (în sistem one-to-one) pot fi urmate atât extensiv (1 ședință/săptămână), standard (2 ședințe/săptămână), cât și intensiv (3 ședințe/săptămână), funcție de opțiunea cursantului și a volumului de timp pe care acesta îl poate aloca studierii limbii germane. Cursurile online de grup au loc de doua ori pe sapatamana.

Înscrierea la cursurile online de germana organizate de KS Language Centre se face în urma unui test de evaluare a cunoștințelor Dvs. de limba germana. Testul dureaza aprox. 1 oră și este gratuit. Rezultatul acestuia va recomanda nivelul corespunzător de studiu.

În vederea susținerii testului, vă rugăm să vă programați telefonic la nr. 0753801328!

Copyright KS Language Centre

© 2005 - 2020 KS Language Centre Timisoara. Toate drepturile rezervate. Continutul acestui website nu poate fi preluat fara acordul scris al autorului.
Design & Dezvoltare by Timisoreni.ro